spacer
Naslovnica arrow Prodajni program arrow Lufft
Srijeda, 02 Prosinac 2020
Vremenska prognoza
Zagreb
---
Zagreb °C | Zadar °C | Rijeka °C | Split °C | Dubrovnik °C | Osijek °C
Tko je Online
Gostiju online: 16
Posjetitelja: 11618973
LufftG. Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH je njemačka tvrtka koja se smjestila u Fellbachu u blizini Stuttgarta i već preko 130 godina proizvodi profesionalna mjerila tlaka, temperature i relativne vlažnosti za mjerenja kako u meteorologijii tako i u cestovnom prometu.

S obzirom da su uvijek u koraku sa vremenom možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje mjerne instrumente trenutno na tržištu.

MTB inženjering d.o.o. višegodišnji je certificiran Lufftov partner te se time vrlo ponosimo.


Čast nam je predstaviti njihov prodajni program koji se može podjeliti na sljedeće kategorije:

 TEMPERATURA

Da li znate da je temperatura druga najčešće mjerena vrijednost u svijetu? Prva je vrijeme. Mislite da ju je jednostavno mjeriti? A kako je tek onda komplicirano proizvesti vrhunski instrument za mjerenje temperature?

U njihovoj ponudi možete naći ručne laboratorijske instrumente točnosti 5 mK, kao i mjerila temperature u metrologiji i cestovnom prometu. U Lufftu dobro znaju kako se mjeri temperatura - budite sigurni u to.
  RELATIVNA VLAŽNOST

Jako je važno izabrati optimalan princip mjerenja relativne vlažnosti za svaku pojedinu aplikaciju kako bi dobili najbolje rezultate.

  TEMPERATURA I RELATIVNA VLAŽNOST

Uobičajeno je da su danas mjerila relativne vlažnosti temperaturno kompenzirana kako bi dobili čim bolju točnost mjerenja vlage. Bez točnog mjerenja temperature nema niti dobrog mjerenja vlage.
  OBORINE

Imate potrebu za mjerenjem količine i vrste oborina - Lufft ima riješenje za Vas.
Kiša, snijeg, susnježica.... Lufft mjeri sve.
  TLAK

Tlak zraka je ključan podatak u meterologiji. Nemoguće je zamisliti vremensku pregnozu bez poznavanja trenda atmosferskog tlaka.
  
VJETAR

Mjerenje intenziteta i smjera vjetra dolazi nam iz meterologije. Sve češće imamo potrebe za mjerenjem strujanja zraka u industriji. Lufft ima raznoliku paletu proizvoda koja pokriva sve Vaše potrebe.


  ZRAČENJE

Ukoliko planirate raditi vlastitu sunčanu elektranu ili je možda već imate ovo bi Vam moglo biti interesantno područje. Lufft ima mjerila različih klasa točnosti kako bi Vam ponudio best-buy riješenje.
  DATA LOGGER

Imate potrebu za arhiviranjem Vaših mjerenja... ništa lakše.
Lufft ima mogučnost spremanja lokalno, na udaljena računala putem, mreže, GSM-a...
  KOLNIČKE SONDE

Zanima Vas stanje kolnika, a ne želite koristiti ugradbene kolničke sonde? Radje bi fiksne ugradbene? Sa dodatnim dubinskim mjerenjem temperature tla? Aktivnu ili pasivnu? Lufft ima riješenje za svaku priliku.
  SVE U JEDNOM - SISTEM

Lufft je od ponajboljih komponenata i principa mjerenja u jedno kučište sastavio visoko precizni pametni senzor.
Ali ne radi se o jednom proizvodu za sve namjene - za svaku namjenu postoji idealno rješenje. Pronađite ono rješenje koje Vam ponajbolje odgovara.
  OPTIČKI SENZORI

Zanima Vas točna visina snijega? Na kojoj visini su oblaci i kakvi su? Da li ima magle na prometnici? Lufft nudi više riješenja za svako do Vaših pitanja.Ova Kategorija je trenutno prazna

MTB inženjering d.o.o.

Čulinečka cesta 87, 10040 ZAGREB; tel. +385 (0) 1 2866-893; fax. +385 (0) 1 2866-892, e-mail: mtbinzenjering@inet.hr

Design by Davor Matavulj - Copyright © MTB inženjering d.o.o.